Wedden op de Giro d’Italia

Wielren liefhebbers kunnen elk jaar opnieuw genieten van drie grote rondes, dat zijn natuurlijk de Tour de France, Vuelta en de Giro d’Italia. Wij richten ons in dit artikel op de laatste van de drie, ook wel bekend als de ronde van Italië. Deze rittenkoers bestaat alweer sinds 1909 en heeft al voor veel vuurwerk gezorgd. Kortgeleden heeft de Nederlander Tom Dumoulin deze koers nog op zijn naam geschreven.

Het is vanzelfsprekend altijd erg leuk en enerverend om deze koers te bekijken, zowel op de televisie als in levende lijve. Maar het kan altijd nog wat spannender, simpelweg door een weddenschap op deze koers af te sluiten. Dit kan bij alle online bookmakers, zowel voor de start als live tijdens de rit.

Livestream

Een groot voordeel van live wedden op de Giro d’Italia is dat je een leuk geldbedrag kunt winnen. Iedereen met een beetje verstand van zaken kan er een leuk zakcentje aan overhouden. Daarnaast zullen de online bookmakers ook nog een gratis livestream aanbieden, waarmee jij de koers goed kan bekijken via de computer, smartphone of zelfs het tablet.

Waar kan ik op wedden?

Tijdens de Giro d’Italia staan er vele inzetmogelijkheden voor de wedders klaar. Hieronder staan enkele voorbeelden hiervan:

– Etappe uitslag (Wie wint?)
– Etappe onderdelen (Winnaar van een etappe, voorsprong in tijd, etc)
– Eindstand (Welke renner wint de koers?)
– Eindstand Jongeren (Welk talent wint het jongerenklassement?)
– Eindstand Berg (Welke renner wint het bergklassement?)

Welkomstbonus

Online bookmakers willen nieuwe leden maar als te graag in zonnetje zetten. Mocht jij dus nog geen account hebben bij één van deze goksites, dan kan je in aanmerking komen voor een welkomstbonus. Deze stortingsbonus is uitsluitend geldig over de eerste storting en zorgt voor een leuk extra hoog startbedrag.