Wedden op de Tour de France

De Ronde van Frankrijk is de bekendste en grootste wielerwedstrijd van het jaar. De Tour de France kent deelnemers van over de gehele wereld en gaat dwars door het land heen. Dit grote evenement krijgt dan ook veel media aandacht, zowel op de televisie als op de radio. Wij kennen allemaal wel die Radio 1-tune wanneer de wielrenners de laatste kilometer ingaan.

Naast het feit dat de Tour de France interessant is om te bekijken, kan er ook nog een leuk zakcentje mee worden gewonnen. Alle online bookmakers bieden deze wielerronde aan het in het assortiment, zowel pre-match als live. Hierdoor kan er geld worden ingezet op de winnaar van een etappe of de gehele ronde. Hieronder leggen wij uit hoe jij online kan wedden op de Tour de France!

Kies een bookmaker

Tegenwoordig bestaan er tientallen bookmakers, welke allemaal een klein beetje van elkaar verschillen. De één beschikt over een geweldige applicatie, terwijl de ander juist hoge noteringen aanlevert. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de welkomstbonus, dit is een cadeautje dat jij krijgt bij inschrijving. Ga op zoek naar een bookmaker die het beste bij jouw wensen past.

Inschrijven

Zodra jij de perfecte bookmaker hebt gevonden is het slechts nog een kwestie van inschrijven. Dit zal enkele minuten duren, maar dan kan je ook gelijk aan de slag. Het assortiment van de gemiddelde bookmaker bestaat uit tientallen sporten, waaronder dus ook wielrennen. Check ook gelijk even welke welkomstbonus er klaarstaat, lees de voorwaarden door en ga vervolgens door naar de volgende stap.

Storten

Om kans te kunnen maken op echte geldprijzen is het noodzakelijk om een storting te verrichten. Gelukkig kan dit op de meest simpele en snelle manieren, waaronder iDeal, creditcard, Paysafecard en een online wallet. Dit gestorte bedrag staat vrijwel meteen op jouw speelaccount. Heb je gekozen om de welkomstbonus te accepteren, dan zal dit gelijk over de storting worden berekend.

Inzetten

Ga vervolgens naar de wedstrijd waarop jij een geldbedrag wilt inzetten. Kies een etappe uit of de gehele Tour de France. Voorspel de juiste winnaar, zet een bedrag naar keuze in en kijk of die voorspelling de correcte is. Win jij, dan zal het gewonnen bedrag ook op jouw speelaccount komen te staan. Er kan ook live worden ingezet op de etappes in de Tour de France.

Uitbetalen

Als jij tevreden bent met de winst, dan is het zaak om dat bedrag te laten uitbetalen. Gelukkig kan dit erg gemakkelijk. Ga naar de kassier, vraag een uitbetaling aan en het bedrag staat binnen drie werkdagen al op jouw bankrekening, creditcard of wallet.