Wedden op de Vuelta

De Vuelta is één van de drie grootste wielerkoersen van de wereld en staat ook wel bekend als de ‘Ronde van Spanje’. Naast de Tour de France en de Giro d’Italia is dit één van de bekendste koersen. Hoewel het nog een relatief jonge koers is, strijden wel jaarlijks grote namen mee om de titel. Er kan ook online geld worden ingezet op de Vuelta, maar daar lees jij later meer over. Bekijk hieronder ook gelijk de informatie over de klassementen.

Klassementen

Net zoals in de Tour de France zijn er meerdere prijzen te verdelen tijdens de Vuelta. In vier verschillende klassementen strijden de renners om de bijbehorende trui. De leider in het algemeen klassement start met een rode trui, terwijl de koploper in het puntenklassement in een groene trui aan de start zal verschijnen. Natuurlijk zal de leider van het bergklassement te zien zijn in een bolletjestrui. De beste allrounder verschijnt in een witte trui.

Online wedden

Bij de online bookmakers kan er altijd geld worden ingezet op het verloop van de Vuelta. Plaats een weddenschap op de winnaar van een bepaald klassement of kies de winnaar van een bepaalde etappe. Er staan tientallen inzetmogelijkheden klaar tijdens elke etappe van de Vuelta. Er kan voor de start worden ingezet, maar ook live tijdens een etappe.

Welkomstbonus

Als jij nog geen account hebt bij één van de online bookmakers, dan is het zeer de moeite waard om een account aan te maken. Dit kost je slechts enkele minuten, maar je zal beloont worden met een geweldige welkomstbonus. Deze stortingsbonus kan oplopen tot in de honderden euro’s. En daarnaast is het altijd fijn om met een hoger saldo op de Vuelta te kunnen wedden.