Game: Tour de France 2017

Liefhebbers van de Tour de France kunnen deze geweldige koers nu ook in huis halen. Het spel ‘Tour de France 2017’ is beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox en computer. Momenteel is de vraagprijs voor dit spel ongeveer 35 euro, maar bij Game Mania is het Tourspel ook tweedehands te koop. Bekijk hieronder wat jij kan gaan verwachten en wat de meest belangrijke kenmerken van het computerspel zijn.

Wat kan ik verwachten?

In Tour de France 2017 zal jijzelf de manager worden van één van de professionele wielerploegen. Je neemt het op tegen de allerbeste wielrenners van de wereld. Er kan gekozen worden uit tweehonderd verschillende wedstrijden, waaronder meer dan vijfhonderd etappes. Deze etappes worden verreden over de gehele wereld. Naast de Tour de France kan er ook worden deelgenomen aan de La Vuelta of de Giro d’Italia. Natuurlijk beschikt het spel ook over de bekende wielerklassiekers.

Beslissingen nemen

Aangezien jij in de huid stapt van de manager is het jouw taak om belangrijke beslissingen op je te nemen. Scout de nieuwste en beste talenten, zoek het juiste personeel, ga in contractonderhandelingen en beheer de sponsoren. Elke beslissing kan een enorme factor zijn op het succes van de ploeg. Daarnaast moet jij een strategie bedenken voor de etappes of de koersen. Ga alleen op de jacht naar eeuwige roem of speel het multiplayer spel met tot wel zestien spelers gelijkertijd.

Kenmerken

– Tour de France 2017 is realistischer dan ooit.
– Jouw keuzes kunnen van doorslaggevend belang zijn.
– Behaal de doelen en boek progressie.
– Ontmoet andere spelers online
– Organiseer jouw even toernooi
– Vergelijk de resultaten.